Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo bavimo sa velikim svetskim fenomenima, a o kojima se toliko i ne piše u mediijima u globalu. Kao što i sami možete da vidite po naslovu našeg današnjega članka, govorimo o najmnogoljudnijoj zemlji sveta, a to je Kina, koja je itekako posebna po mnogo čemu. Na interetu možete pronaći neke zanimljivosti vezano za ovu naciju, a ono što je u globalu jako impresivno je to, da su oni jako vredan narod. 

U odnosu na sve ostale zelje na svetu, oni imaju samo 4 neradna dana u godini, i jednostavno ne mogu da funkcionišu, ako nešto ne rade i ne privređuju. Baš iz tog razloga u ovoj zemlji imamo jako veliki broj milionera i milijardera, a o jednom naselju u kojem živi jako veliki procenat njih, govorimo u nastavku našeg današnjega članka. 

Ime ovog sela je Huaksi, koje je po proseku najbogatije u Kini ali ako stanovnici napuste ovo selo, jednostavno gube sve što su stekli. U samom selu živi skoro 2000 ljudi, voze se helikopterom, niko na računu nema ispod 145.000 doalra, mada se sumnja da među njima žive i normalni kinezi. Jedina caka u ovom selu je ta, da ništa sa sobom ne možete poneti ako se odlučite da napustite ovo selo, i sve ostaje tu, i vi ostajete bez svih stvari. Inače, pokrajina u kojoj se nalazi ovo selo je Džiangsu, a tematski park sadrži replike slavnih kineskih građevina, kao što je Kineski zid i Zabranjeni grad. Pogledajte i celu video priču vezano za ovo selo. 

Preporučeno