Verujemo da nema osobe na Balkanu, koja do sada nije čula za popularnog srpskog astrologa Dušana Veličkovića. Čovek je to, koji je kobstantno bio u medijima, a vodio je neke polemike i oko aktuelnih tema koje su bilke strogo povezane sa balkanom. Kako je njegova ćerka izjavila, preminuo je u jednom spa centru, a veruje se da je srce u pitanju, pošto ga je jedan kupač pronašo bez sveti kako pluta u bazenu. 

Ako ste jučer gledali jutarnji na Pink eleviziji, ogli ste da vidite kako je Jovana Jeremić bila očajna, a oglasila se kratkim rečima:”“Bio je u sauni i samo je umro. Verovatno je u pitanju srčka. Imao je problem sa visokim krvnim pritiskom, znam da je imao problema”, kaže Jovana Jeremić. Oglašavao se jako puno puta i p opitanju poznatih osoba, te je govorio kako Zoran Marjanović definitno nije smaknuo svoju suprugu, nego je za njenu smrt isključivi i direktni krivac njegov otac. Međutim, Zoran je pre mesec dana osuđen na maksimalnu kaznu zatvora. Također, je uz pomoć svojih natalnih karti rekao da Leo Teodosić i Jelisaveta orašanin nikad neće biti sretni zajedno u braku. Također je u jednu ruku predvideo i raspad braka Igora Kojića i Severine, pre 2 godine:

 

“Severina i Igor ne mogu da opstanu zajedno iz mnogo razloga. Pre svega, žena koja je u tolikoj meri uspešnija od svog muškarca očito nema pored sebe osobu koja može da joj parira, a sudeći po njenoj naravi, čim naiđe neko zanimljiviji, Igor će biti prošla priča. Malom Igoru ne odgovara što je njen šofer, potrčko, bebisiter i sve ostalo. Nezadovoljstvo u njemu tinja, tako da je i ova godina sama po sebi krizna za njih dvoje. U svakom slučaju, dajem im plafon dve godine, više od toga nema šanse da će biti zajedno”. rekao je on tada.

 

Preporučeno