Dušan veličković j edefinitivno čovek, za kojeg ste skoro svi do sada čuli, poznati srpski astrolog, koji je na kraju otišao i više nego rano; izdalo ga je srce, a kako njegova porodica tvrdi, nikada se nije žalio na bolove i bilo šta što je vezano za srčane probleme.

Bio je poznat i po tome, da je osim horoskopa, znao i predvideti neke događaje koji su u tom trenutku bile i više nego aktualne. Kako je njegova ćerka pre paar dana izjavila, njen otac je preminuo u jednom spa centru a veruje se da je srce u pitanju, a njegovo beživotno telo, pronašao je jedan korisnik spa centra.

Jovana Jeremić, njegova jako dobra prijateljica, je u svom jutarnjem programu se setila njega te je izjavila sledeće:: “Bio je u sauni i samo je umro. Verovatno je u pitanju srčka. Imao je problem sa visokim krvnim pritiskom, znam da je imao problema”, kaže Jovana Jeremić.

Verujemo da se svi sećate i njegove izjave, kako je Jelenu Marjanović smaknuo Zoranov otac, a ne on, međutim, to Sud u beogradu nije priznao te je on dobio 40 godina robije.Podsetimo, naš poznati astrolog pisac i novinar Dušan Veličković je iznenada preminuo 10. septembra 2022 godine Kako se pisalo Veličković je jedan od korisnika velnes centra i pronašao ga je drugi korisnik u bazenu bez svesti.

Sahrana je završenaa pre 3 dana u 15 časova na groblju u Magliću a veliki broj prijatelja porodice i saradnika došlo je da isprati Dušana na večni počinak. Njegov sin bojan, bio je zadužen da nosi krst svoga oca, i bio je skrhan od bola. Dušan je u žalosti ostavio sinove Srđana, Bojana i Jovana, ćerku Dunju kao i suprugu Bojanu i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

Preporučeno