U bivšoj Jugoslaviji je postoala jaka muzička scena i tada još uvek folk nije bio popularan i omlaidna je slušala rok i pop muziku. Jednostavno, u to doba nismo imali kvantitet, nego suvi kvalitet, a pop i rok muzika su u to vreme definitivno bile na svojim vrhuncima. Iz tog perioda definitivno dolaze i najbolje pesme, koje u i dan danas jako slušane. 

Mi danas govorimo o jako velikom hitu “Voli te tvoja divlja zver” Na prvo slušanje svi pomisle da se radi o ljubavnoj pesmi u kooj dečko tuguje jer ga je deovjka ostavila ali se pre nekolikog godina na društvenim mrežama pojavila priča da se u tekstu ove pesme ne radi o ljubavi koja nije uzvraćena nego o sil*vanju što je definitivno sve šokiralo kada su čuli z aovu pesmu. 

Tako po ovoj verziji pesne je napisao mladić koji je bio u zatvoru upravo zbog optužbe za silovanje a ona je posle pronađena i objavljena kada malo bolje pročitate reči pesme moguće je i ovaj scenario posebno u delu koji glasi ovako: ” Tvoj dah me mami da ti se dam i hoću jer dugo, dugo sam sam ne, neću za nju, neću da znam tvoj dah me mami da ti se dam Voli te, voli te tvoja zver princ iz života tvog sudbine tvoje dar i žar Ostavio sam trag po telu tvom koji nikad, nikad neće da prođe ostavio sam prah u srcu tvom i to će uvek, uvek da traje”

Međutim nikad nije potvrđeno ni od članova grupe kako su došli do ove pesme i ova priča kao i svaka druga ima više strana, a koja su vaša mišljenja o ovoj pesmi?

Preporučeno