Kada su u pitanju borilačke veštine, one su jako važne i korisne za naučite, ali na veliku žalost, mnogo siledžija ih nauči kako bi maltretirali druge, naročito kod nas gde se sportovi kao što je kickbox vezuju za nasilnike i kriminalce kojima niko ništa ne sme reći jer su sposobni da vas razore bez previše truda.

Također, imamo mnogo inih koji treniraju nauče da to sačuvaju samo za trening ili šampionate, pa ćete ih jako retko videti u situaciji na ulici da lome druge. I kad su napadnuti, prvi instinkt im je da smire situaciju sa rečima ili da izbegnu tuču kako gok je moguće, a potuku se samo onda kad su baš primorani na to.

Tako ćemo mi danas da podelimo sa vama jedan viralni snimak sa Twittera koji je neko uhvatio u Velikoj Britaniji. Kao što možete da vidite, neki siledžija je odlučio da napadne dvojicu 16 godišnjaka koji su sedeli na klupi i pokušao da udari jednog od njih kolenom. Ono što je zapanjilo sve koji su bili prisutni na ulici je to što je mladić na klupi odradio savršen zahvat i izvrnuo je napadača toliko da je izveo salto u zraku i dočekao sa ne lice. Kako se ispostavlja da je napao svetskog jiu-jitrus šampiona Alexa Williamnsa koji je zaista dao sve od seve da što manje povredi napadača i da ga samo smiri i okonča okršaja.

Na veliku žalost, napadač je bio uporan i čak je ujeo Alexa za uho, nakon čega su mu ga morali ušiti u ambulatni, ali je nakraju Alex uspio da bez puno muke da okonča borbu i onesposobi siledžiju koji ga je napao.

Preporučeno