Do sada ste imali priliku da više puta čujete za feng šui pravila, a prema tim pravilima je novčanik dom za vaš novac, te sve što je vezano za njega. Upravo zbog tih pravila i zbog toga taj prostor mora da bude uredan i da ne sadrži stare ili stvari koje su nepotrebne kako bi pozitivna energija mogla da uđe. Kada su u pitanju principi ovih pravila oni govore kako bogastvo ne voli kakda ga zanemarujete i niko se ne brinete o njemu, pa postoje i par saveta prema tim pravililam kakav bi to vaš novčanik trebao biti kako bi privukao novac i veliko bogatstvo.

Ono što treba da uradite jeste da očistite nered iz vašeg organizma. ŠTo se tiče novčanika, potrebno je da bude uvek čist i uredan, a kada izbacite sve nepotrebne stvari iz njega onda ćete stvoriti protok dobre energije. Nikako ne bi smeli da držimo fiskalne račune niti kreditne kartice koje upućuju na neki dug ili neki stari novac koji se koristi. Svaka kartica da bude na svom mestu, i novci da budu uredno stavljeni te je pravilo da imate uvek nešto novca u novčaniku.

Također, jako je bitno da izaberete pravu boju, pa su napopularnije boje crvena, braon, crna, zelena i tamnoplava. Bitno je da znate da nikako ne bi trebali kupovati polovne novčanike jer u njima ostaje energija od bivšeg vlasnika.

Trebate da pazite gde ostavljate novčanika i ne ostavljajte ga na pločicama od kupatila, a isto tako bi trebali da izbegavate modele novčanik koji imaju nepravilne oblike, te da će prednost da imaju duguljasti novčanici sa pravilima linijama.

Preporučeno