Burak Özçivit je jedan od najpoplarnijih turskih glumaca, kojeg najviše ženski dio publike i danas dan sjećaju po ulozi Bali-bega koji je glumio u seriji Sulejman Veličanstveni, a on se već godinama slavi kao jedan od najljepših muškaraca na cijelom svijetu.

On se prije 3 godine oženio sa poznaotm glumicom Fahriye Evcen sa kojom ima sinčića Karana, a on je tada mnogim obožavateljicama slomio srce, a sada se čini da je ponovno našao načn kako da ženski dio oneraspoloži. On ima 36 godina i objavo je prije par dana jednu sliku, sa kojom je izazvao veliki broj negativnih komentara.

Iako je ova slika zaradila više od pola miliona lajkova, njegove obožavateljice su fatalnog Turčina odmah napale, nisu krile koliko su razočarane sa njegovim novim imidžem koji nosi već nekoliko mjeseci. “Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom. Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka.”, ovao su glasili neki od komentara.

Mnogi se nadaju da je ovo njegova privremena frizura i da će Burak svoj imidž promijeniti zbog snimanja serije koja je trenutno u toku. On je jednom prilikom u interviju rekao kako bi sve učinio kada je u pitanu gluma, on bi smršao, promijenio frizuru i napravio sve što je potrebno, jer je to sve do posla. Također, dobio je nekoliko optužbi da je zlostavljač. Dobio je ulogu u jednoj seriji gdje su rekli kako je njegovim kolegama velika muka raditi s njim jer je veliki zlostavljač, i samo histeriše i galami na njih u toku snimanja.

Preporučeno