Kada je u pitanju Burak Özçivit on je jedan od najpopularnijih turskih glumaca, kojeg najviše ženski deo publike i danas dan sećaju po ulozi Bali bega koji je glmio u seriji Sulejman Veličanstveni. Upravo ta uloga mu je dala i status se*s božanstva ne samo u Turskoj, nego u celom svetu. 

Tako je on pre tri godine oženio sa poznatom glumicom Fahriye Evcen sa kojom ima sinćića Karana, a on je tada mnogim obožavateljicama slomio srce, a sada se čini da je ponovo našao način kako da ženski deo oneraspoloži. Naime, on danas ima 36 godina, a odlučio je da je došlo vreme malo i za promenu stajlinga, a to se svakako odnosi na njegov izgled. 

Iako je ova slika zaradila više od pola miliona lajkova njegove obožavateljice su fatalnog Turčina odmah napale, nisu krile koliko su se samo razočarale sa njegovim novim imidžem koji nosi već nekoliko meseci :”‘Od najlepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih.”, “Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, “Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom.  I onda neka neko kaže da frizura ne čini čoveka.”, bili su samo neki od razočaranih obožavateljki ispod same slike. 

Svi se nadaju da je ovo njegova privremena frizura i da će Bura svoj imidž promeniti zbog snimanja serije koja je trentno u toku. Uvk je naglašavao da je njegova karijera broj jedan, i da neće ništa napraviti što bi mu ugrozilo slavu koju je jako dugo vremena gradio. 

Preporučeno