Kristijan Golubović je definitivno neko ko je sebi napravio jako lep život u poslednjih par godina, i to putem ijaliti programa. Prosto je neverovatno da čovek koji je verovatno slagao preko svojih 90% priča, da je uspeo zgrnuti toliku količinu popularnosti, aliu jednostavno živimo u takvo vreme. Čovek je samo od Zadruge zaradio skoro pola miliona evra. 

Njemu je čak i brak propao od rijaliti programa, a suprugu Ivanu i ćerkicu je ostavio zbog Kristine koju je upoznao u rijalitiju Zadruga prošle sezone. Čak je pokušavala da ostane i u drugom stanju, međutim, nije im išlo. Sada je itekako se aktivirao na tik toku, gde naplaćuje svoje priče,a u velikom je ratu sa Mirzom Hatićem iz Sarajeva, a njihove prepirke itekako imaju puno pregleda. Sada je isplivao i snimak kako krade parfem iz jedne parfimerije, i našao se na udaru medija po tom pitanju.

“Što da ne ukradem, kad mogu, to je fora, to je Dejvid Koperfild stil. To je na kraju 100 dinara. Ljudi bi to nazvali kleptomanijom, ali za mene je to sprdnja koja me je možda i dovela u situaciju da se sada piše da kradem parfem. Ne bežim od toga da kažem da bih svaki dan mogao da ukradem 10 parfema, ali što bih danas krao jedan parfem, kada u optužnici iz 1998. godine imam 6.300 “kartije” parfema iz parfimerije”, rekao je nedavno Kristijan.

Sada je napravio i jedan jako simpatičan skeč kada se prepirao sa sestrom, koja mu j ezalepila šamar, a Kristina je sve to snimila. Pogledajte i sami..

@kali_11111

#šamar #kristijangolubovic #smeh #fyp #foryou #zadruga #serbia

♬ original sound – kali_11111

Preporučeno