Jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u našem regionu je u svakom slučaju Miroslav Ilić, za kojeg većina ljudi koji ga poznaju, uključujući i njegove komšije ima samo riječi hvale. Ipak, izgleda da se pjevač ovih dana uvukao u neke probleme, pa su tako maskirani razbojnici ovih dana pokušali da zapale njegovu kuću koja se nalazi u Mrčajevcima. Na svu sreću, sve je to na vrijeme vidio njegov prvi komšija, pa se sve spriječilo na vrijeme.

Naime, jedan od komšija je otkio da je i on vidio trojicu muškaraca kako se motaju oko kuće poznatog pjevača par dana ranije, ali je bio uvjeren da je riječ o potencijalnim mušterijama, kako Miroslav već duže vrijeme pokušava da proda tu kuću. Ipak, nakon što je neki komšija reagovao i počeo da galami na te mladiće, oni su se momentalno razbježali, a pobacali su i kanistere benzina koje su nosili sa sobom.

Komšije su ostale u šoku šta su mladići, za koje mnogi misle da su bili čak i maloljetni bili spremni da urade, a vjerovatno su se nekoliko dana ranije motali oko te kuće kako bi provjerili da li kuća ima alarm ili da li neko trenutno boravi u njoj.

Kako god, najbitnije od svega jeste da se na kraju ništa loše nije desilo, te da niko nije bio ozlijeđen. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj cijeloj situaciji, pa nam pišite u komentarima šta vi mislite da je mogao biti razlog da neko poželi da naškodi pjevaču kao što je Miroslav?

Preporučeno
Loading..