U današnjem članku pišemo o jednom najpoznatijem i najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, to je muzičko takmičenje u organizaciji Grand produkcije. Ovo je ujedno i najpopularniji šou regionu, a emituje se od 2004. godine. Kroz ovo takmičenje je prošlo mnogo kandidata, koji su izrasli u prave zvezde kao što je Rada Manojlović, Darka Lazić, Milice Todorović, i mnogih drugih. Jedan od bitnijih stvari u ovom celokupnom ovom takmičenju je svakako žiri, koji podiže gledanost i popularnost navedenog takmičenja. Također, voditelji su nešto što ne treba zanemariti.

Međutim, sada su se stvari malo otele kontroli. Voditeljka Suzana Mančić svojevremeno je sa koleginiciom Draganom Katić vodila popularnu emisiju “Grand šou” gde su se toliko zbližile da su i dan danas najbolje prijateljice. TV lica su u emisiji “ZVezde granda specijal” otkrila da su svojevremeno imale određene rituale pred snimanje, međutim kada je za to čuo Saša Popović odmah je reagovao. “Na prazan stomak ja ne mogu ništa”, rekla je voditeljica Suzana, a na to se sve nadovezala i Dragana koja je rekla sledeće:

“Mi smo imale ritual da idemo na ručak! Prvo kod frizera, pa u butik, pa na ručak da jedemo i pijemo i to je počelo da se odražava na nas i samo u jednom trenutku ovde sa strane gde je režija izlazi Saša Popović i kaže: “Dve nedelje imate da skinete to salo sa sebe”.”, rekla je ona pa kroz smeh smeh se prisetila Suzana: “Onda smo prepolovile porcije i jele po pet ćevapa. Kažemo: “Dajte nam jednu porciju ćevapa, ali po pola””.

Preporučeno