U nastavku našeg današnjega članka jedna jako emotivn priča, koja se do sada mogla gledati samo u filmovima. Naime, testament, nakon preminule osobe je u većini slučajeva jako zanimljivi, i dok je ponekad sasvim logičan, nekada imamo poslednje želje kod preminulih koje nisu niamlo logične za one koji nasleđuju celu imovinu kao i nekretnine. 

Tako današnje priča kreće od jedne žene, kojoj se javila sestra, sa kojom se nije čula skoro 10 godina, i koja joj je priznala kako boluje od neizlečive bolesti. Na kraju joj je rekla i šokan*nu istinu, a to je da legalno usvoji njeno troje dece kada ona premine. Ona danas ima 25 godina, i putem redita je podelila svoju ispovest, koja je definitivno skupila jako veliki broj komrntara. “Njen bivši muž ne želi tu decu, jer ga je godinama varala sa mnogim muškarcima, pa zato tvrdi kako oni nisu njegovi, a ona ne zna ko im je tata. Između nas je šest godina razlike, mi nismo odrasle zajedno, a zajedničke uspomene koje imamo su užasne.

Nakon što se odselila sa 18 godina, nismo razgovarali ni jednom osim na sahrani mojih roditelja. Smatram da je nepravedno da od muža tražim da preuzmemo brigu o toj deci. Čak mislim i da bi me ostavio, a kad bi on otišao, bez njegovih prihoda ionako ne bih mogla da priuštim ništa toj deci” – napisala je ona. Došla je do zaključka, da je to sestrin problem što je varala muža i što je na kraju ostala u drugom stanju. Ostatak cele priče pronađite ovde…

Preporučeno