Verujemo da i svi znate da je jako puno tema istraženo u današnje vreme na globalnom nivou, i da stručnjaci i analitičari imaju odgovor na sve, sem na temu, šta se dešava nkon što jedna osoba umre? Definitivno, niko se do sada nije vratio iz mr tvih, ali oni koji su preživeli kliničku sm rt, mogu donekle pojasniti šta se dešava nakon što osoba poslednji puta i izdahne.

Međutim, godinama unazad, i tu su mišljenja podeljenja, a pre svega iskustva su totalno drugačija. Dok neki tvrde da se ništa ne desi, i da se desi samo crnilo, drugi navode tunele, svvetlost, a neki da su čak videli i samog boga, kao i drage osobe koje su preminuli pre njih. Sledeća priča nam tako stiže iz Afrike, konkretno iz Nigerije gde se priča da je Godvin Ugilu Amadu koji ima 59 godina, jednostavno vaskrsnuo i to puna dva dana nakon što je preminuo. Naime, prema informacijama koje su dostupne iz Nigerije, on je preminuo 5 septembra ujutro ko 6 sati. Nakon dva daana je bila zakazana i sahrana, a njegov sin Džejkobu Amadu je zamalo izgubio svest, kada je video rođenoga oca kako ustaje iz kovčega. 

„Moj otac je proglašen mrtvim dok sam putovao iz Abudže da ga vidim u bolesničkom krevetu. U bolnicu sam stigao oko 10 sati, već je bilo kasno i pogrebnik mi je dozvolio da mu vidim lice. Tražili smo da ga ne balzamujemo, i žurno smo krenuli u selo da mobilišemo ljude da nam pomognu da iskopamo grob kako bismo ga sahranili u roku od tri dana od njegove smrti“.

Preporučeno