Vjerujemo da ste svi upoznati sa dešavanjima koja se događaju već nekoliko dana na našim prostorima, kao što je rušenje pravoslavne crkve koja je bespravno sagrađena u Konjević polju, tačnije na zemljištu Fate Orlović, kao i suđenje ratnom zločincu Ratku Mladiću.

U medijima je pisano koliko se dugo vremena stara nana Fata Orlović borila sa vlastima da se sruši bespravno sagrađena crkva. Nakon 20 godina napokon je sud donio odluku u njenu korist da će se napokon crkva izmjestiti u drugi kraj. Sada je to podiglo veliku prašinu i izazvalo veliku zbrku u svim medijima iz naše regije, a također, opet su se uzburkali duhovi iz 90 ih godina prošlog vijeka. Ponovno se pokrenula mržnja nacionalnosti među ljudima, a odmah prvu noć su Fati pod prozor došli mladići koji su bili u alkoholiziranom stanju i pjevali joj četničke pjesme.

Sada još jedna vijest koja se tiče nacionalnosti, a donosimo vam da je jedan od najpoznaitjih voditelja sa TV, sportksih komentator Marjan Mijajlović, koji je prije četiri godine odlučio da promijenin svoju vjeeru. Tačnije on je odlučio da pređe na Islam, kako je jednom prilikom izjavio ta promjena u njegovom životu mu je bila prijeko potrebna. Svi su vidjeli pred njim jako dugu karijeru kao komentatora jer je on ima jako prepoznatljiv glas, mnogo je udaran glas.

On je poznati voditelj i potomak srpskog vojvode prešao je na islam, jer je on osjetio da mu nešto u životu nedostaje, pa je zbog toga odlučio da pređe na islam. Otkrio je kako je ova promjena mnogo uticala na njega, kada su u pitanju dobre i loše stvari. Međutim, njegova porodica ne može da prihvati njegovu odluku, a on se više ne zove Marjan nego Mustafa. Jednom je prilikom njegova majka izjavila kako bi izčupala rođenu drob jer je on to uradio.

Preporučeno