Svima su poznate Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović da već od davnih davnina vode rat, a njihovo rivalstvo kako privatno tako i u poslovnom smuslu traje preko 20 posljednjih godina. Kada je u pitanju sudija iz Višeg suda u Beograd, on je najviše gledao u svom životu Cecu i Jelenu, koje su konstantno jedna protiv druge.

Prije nekoliko se pojavila i izašla informacija da je preko 10 miliona dinara do sada uplaćeno jedna drugoj u svim parnicama u kojima su se njih dvije našle. Također, neko je napisao i lijep komentar na društvenih mrežama, da je bolje da su nekom taj novac donirale za liječenje ili nekom domu za nezbrinutu djecu, nego što svaki put plaćaju veliku količinu kazni jedna drugoj.

Tako je nedavno Jelena Karleuša gostovala u Amidži Šou gdje je voditelj poznati Ognjen Amidžić, a ona je njemu odgovarala na svakojaka pitanja koja su bila mnogo škakljiva, akada ju je upitao koje joj je najgluplje žensko ime, ona je to pitanje odgovorila sa CECA. Ponovno je sada udarila opet na nju, kada je prije par sati objavila jedan mnogo škakljiv stori i udarila odmah na “srpsku majku”.

Jelena je podijelila stori na kojem se vidi njih dvije popola, sa jednih od nastupa, a jedan fan je napisao “Poređenja ove dvije žene je smiješno”. Također, na nedavnim nastupima, Ceca i Karleuša su se opredjelile na razločite pristupe odjevanja, i bile su totalno drugačije. Ceca je obukla pripijenu haljinu uz tijelo, koja je isticala njene obline i sav seksipil koji ima, a dok je Karleuša nastupila u daleko slobodnijo kombinaciji. Tako da se vidjelo više nego što nije, a u prvom planu bile su njene bujne grudi, koja su vaša mišljenja o ovom dvojcu?

Preporučeno