I početak nove radne nedelje za Šimanovce nije počeo nimalo lepo. Svakako da se to odnosi na sve zadrugare, koji u poslednjih par dana trpe pravi teror od strane Zvezdana Slavnića, koji kako polako prolazi vreme sve je nervozniji, i sve više iskazuje svoju nasilničku narav. Sada se samo nameće pitanje, do kada će produkcija da ga trpi, i da li planira da sa njime ide do kraja ili će da napokon preseče. 

Realno, Zvezdan Slavnić se nikome ne sviđa, pogotovo nakon saznanja nejgove supruge Ane, kako ju je maltretirao nakon izlaska iz zatvora. Jedino zbog čega privalči trenutno pažnju jeste to da je u vezi sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, prema kojoj se ponaša i više nego neljudski i nehumano. 

Međutim, svi oni koji prate Zadrugu kažu da je za sve sama sebi kriva i ništa drugo. Međutim, imamo u Šimanovcima i neke zadrugare koji ne daju na sebe, a jedan od njih je i Neca Lazić, koji mu se usprotivio u jednoj svađi, a onda je na njega nasrnuo sa metalnom šipkom.

Samo je obezbeđenje krivo, što Neca nije malo više nastradao, a ispod samog videa na Instagramu su se ređali razni komentari, poput ovoga:”Nasilnik uzima metalnu šipku koju je sakrio i baca prema Neci”, “A šta je sa ovom metalno šipkom? Jel mu i to isto neko daoo, kao pištolj da ubije Olivera u afektu?”, neki su od komentara na društvenim mrežama. Video celi možete da pogledate ovde

Preporučeno