Samoljepljiva folija je nešto oko čega se svi odmah možemo složiti da je izuzetno korisno i u to nema pretjerano mnogo sumnje. Kako god, riječ je o izuzetno jeftinoj stvarčici, pa nije ni čudo što uglavnom svako domaćinstvo ima istu. Ipak, u našem današnjem članku vam donosimo jedan trik koji vam može pomoći oko začepljene WC školjke, a nakon što ovo naučite, u svakom trenutku ćete u svom domu da imate samoljepljivu foliju.

Naime, ono što vi trebate da uradite jeste da pokrijete poklopac ljepljivom folijom, te da ga zalijepite uz rubove. Zatim pustite vodu iz vodokotlića, a primjetit ćete kako će se folija podignuti. U tom trenutku samo nekoliko puta treba da pritisnete površinu folije, a zrak koji se nakupio ispod njega će u svaom slučaju da pomogne da se vaša kanalizacija pročisti.

Da li ste vi dosad čuli za ovaj trik, te ako jeste, da li ste dosad imali priliku da ga iskoristite? Voljeli bismo da i vi podijelite svoje iskustvo sa našim čitateljima, te da im pomognete oko toga da budu sigurni oko toga koliko su pojedina rješenja efikasna.

Hvala što nastavljate da pratite naše objave iz dana u dan, te što ste fanovi naše stranice. Nadamo se da uživate u sadržaju koji mi iz dana u dan objavljujemo, te da vam je on od koristi i pomoći za svakodevne izazove i zadatke.

Preporučeno
Loading..