Tamara Vučić je kao što i sami znate prva dama Srbije, a sa svojim suprugom se jako retko pojavljuje u javnosti. Naime, ona je posvećena deci, kući,. ali i svome poslu kojeg redovno radi u stranci u kojoj je predsednik baš njen suprug. Istini za volju, njih dvoje su se baš i upoznali u toj stranci, i tako su i krenule obostrane simpatije.

Tamara Vučić je poznata i po tome što ima par dobrotvornih udruženja, koje ona vodi, a uglavnom su u pitanju žene sa teškim obolenja poput tu*ora. Na sve to stigne i da čuva malog Tadiju, ali ništa ne bi mogla da završi da nema žene koja vodi celu kuću i pomaže joj u kućanskim poslovima. Kako sama zna ponekad reći, Aleksandar voli kuvana jela, tako da svako malo mu kuva njegova omiljena jela.

Međutim, ponekad ima mesta i za opuštanje, pa je sa njim išla u službenu posetu u Egipat pre par nedelja. „Imala sam priliku da razgovaram sa brojnim visokim predstavnicima i poslovnim ljudima iz Afrike (na fotografijama sa prvom damom Nigera Bazum H. Mabruk, kongresmenkom iz Kameruna Ntube Agnes Ndode). Posebna zahvalnost predsednici Unije arapskih žena ivestitora dr Hodi Galal Jasa za poziv i divno gostoprimstvo“, izjavila je ona tada.

Također je Tamara poznata i kao žena koja itekako ima stila za oblaćenje, pa kada god da se pojavi u javnosti sa ili bez supruga, svima definitivno oduzme dah. Vaša mišljenja o Tamari Vučić? Pišite nam se u komentarima ispod…

Preporučeno