Jedan od najskladnijih i najdugovečnijih bračnih parova na domaćoj esradi su svakako Aca Ilić i Biljana Jevtić, koji su već u skladnom braku punih 34 godine. Njih dvoje su se sasvim slučajno upoznali, te su dobili i sina, kojem su dali ime Aleksandar, a koji je već završna godina pravnoga fakulteta. Mnogi njihovi prijatelji su bili ubeđeni da će povući gene na roditelje, i da će krenuti sa pevačkom karijerom, ali to njega jednostavno ne interesuje. On donedavno nije imao niti društvene mreže, a tek se nedavno saznalo da ima i devojku koja se zove Anđela, i sa kojom živi u vanbračnoj zajednici poslednje tri godine.

Kako je Biljana jako puno puta znala da napomene, oni su uvek imali sjajan porodični odnos, te su uvek od njegovih malih noghu otvoreno razgovarali o svemu. Sada kada se odvojio od njih, on i Anđela su redovan gost kod njegovih roditelja na Petlovom brdu, a nema vikenda da ne dođu na zajednički ručak, ili izađu negde u grad na večeru. Pošto je on itekako se aktivirao na Instagramu, njegova poslednja objava pokazuje njegovu zaručnicu, kako posle ručka pere suđe, i kako menja njegovu majku Bilju, koja je imala i malo zdravstvenih problema. Znate da je morala da operiše i štitnu žlezdu, a sada je u procesu oporavka i mora da pripazi malo na kućne aktivnosti.

Također, svi se nadaju da će Anđela jako skoro da postane njihova nova snajka, i smo je pitanje i dana kada će se to zapravo i desiti. Vaša mišljenja?

Preporučeno