Ako pratite internet portale u poslednje vreme, verujemo da ste do sada mogli da pročitate jako puno informacija na temu, kako srpski poljoprivrednici ovoga leta, odnosno jeseni, da su imali jako lep i dobar urod. Primera radi, cvekla od 3 kilograma, mrkva od 2 kilograma. pa sve do giganntskih gljiva. Međutim, sledeća priča uopšte nije tako simpatična, koliko saam naslov govori da će da bude.

Poljoprivrednik Zoran Milić pronašao je lobanju i ljudski skelet na njivi u niškom selu Pasi Poljana, a sve se desilo pre tri danaa kada je sa svojim traktorom obraađivaao svoju površinu. Skelet je na sebi imao odeću, a on je istoga momenta pozvao i policiju.

“Hteo sam da posadim pšenicu i rekoh malo da uzorem zemlju, otrsim ovo šiblje. tada sam u jednom delu njive video nešto kao lobanja. Sišao sam s traktora i užasnuo sam se kada sam video da je to ljudski skelet. Kosti grugnog koša, zubi, ma sve. Lobanja je bila na metar ili tako nešto od skeleta koji je virio iz zemlje” – rekao nam je ovaj ratar.

Inače, ova njiva je od njegove prve komšinice, koja nije imala vremena ni resursa da je obrađuje, pa je dala njemu na korištenje. “Celo selo se uznemirilo. Pogotovu što mu nisu našli delove ruke i stopala. Vidi se da je muškarac, ali mu je nemoguće odrediti godište” – kaže Slađana.

Preporučeno