Kako je Ceca Ražnatović stigla u takmičenje Zvezde Granda nakon dve emisije odmah se gledanost podigla na maksimum. Pevačica je na samom početku imala sukob sa članom žirija Draganom Stojkovićem Bosancem, koji ju je odmah isprozivao i rekao da nije neka pevačica. Međutim, Srpska majka mu nije ostala dužna, pa je rekla da ako je dobar toliko koliko priča u ovom poslu, zašto nije svoju ćerku napravio popularnom zvezdom, a ne samo pevačicom.

Ponovno su sinoć imali svađu kada je jedan od takmičara pevao pesmu, i dobio je glas samo od jednog člana žirija a to je Đorđe David, pa mu je Bosanac rekao da ima krompirić u grlu, a Ceca to nije baš razummela pa je rekla da objasni koji je to termin. Ali, u celu priču se uključila i Viki Miljković kako bi spasila svoju kumu, a ona se uključila i Ana Bekuta i pitala da joj pokaže diplomu gde je to ona završila školu i koje godine.

Međutim, još jedna takmičarka Tamara Jovanović koja ima 21 godineu, i dolazi iz Zvečana, otpevala je numere “Ona nekad” i “U inat prošlost”, a od žirija je dobila samo jedan glas i to od Cece Ražnatović. Iako su pravila da svi koji dobiju jedan glas ili dva glasa ne mogu da se takmiče dalje, saša Popović je odlučio da u ovom slučaju bude presedan. Prvo je Ceca izašla na binu i zagrilila je Tamaru, a onda je dodala da želi da joj bude mentor. “Ljudi, ovo je strašno, ona ima 300 otkucaja u sekundi. Lepa si, zgodna si. Sale, ja je hoću ako mi je daješ”, rekla je Ceca Popoviću.

“Mislim da je ona prestravljena, ona cela drhti, mislim da imaš materijala. Šetala si me, taman kad pomislim da je dobro ti proklizaš, ali bih volela da se moj tim i ja potrudimo da sledeći put zablistaš”, rekla je Ceca. Saša je odluku da Tamara nastavi da se takmiči u Cecinom timu doneo zajedno sa Milijem, članom produkcijskog žirija.

Preporučeno