Bliži nam se polako kraj meseca septembra, i na pragu smo oktobra, što je i više nego konkretan znak za sve astrologe da polako krenu sa pripremama za horoskope. Naime, svi oni koji veruju u zvezde, definitivno žele da saznaju šta ih zapravo očekuje do kraja godine, pre svega na polju emocija, ali i novčanih priliva. 

Neki pak i ne veruju u horoskop, a realno ako je išpta tačno u formi horoskopa, to su generalno sve stvari koje su povezane sa horoskopom i samim profilom određenoga znaka. Ribe-osećajne., ovan-tvrdoglav, vage-dosta vagaju, sve je to ono što karakteriše neke znakove. Tako mi danas govorimo o tri horoskopska znaka koji bi u narednom mesecu mogli da imaju jako buran period po pitanju života uopšte. 

Mars je retrogradan,taklko da će sledeći znakovi da imaju jako velike promene u ličnom životu. Naime, od 14 oktorbra kreće i retrogradni jarac, koji će da donese još veće probleme za ove znakove. Krećemo od ovna, kojem će da na kraju trebati i pomoć samog psihologa u koje će da probleme upadne i to sve svojom zslugom i ničijom drugom krivicom. Koliko god nešto želeli, prvo dva puta razmislite da ne biste upali u eventualne probleme.

Nakon njih idu i device, kojima će oktobar da bude u znaku flerta i samih finansija. Sve će im ići od ruke, a onda u drugom delu oktobra kreću tek pravi problemi. I na kraju treći znak su škorpije, koji bi mogli da imaju i jako velikih zdravstvenih propblema, a neki od njih će i u bolnici da završe. 

Preporučeno