Jedna od ubjedljivo najpopularnijih i ujedno najuspješnijih pjevačica u našem regionu je bez ikakve sumnje Dragana Mirković koja se tokom cijele svoje karijere trudila da svoju porodicu sačuva što dalje od kamera i od medija, a može se reći da su ona i njen suprug Toni Bijelić zaista i uspjeli u toj namjeri kada su u pitanju njihova djeca, Marko i Manuela.

Naime, dok su još bili mali, Dragana je štitila njihovu privatnost, a kada su porasli i oni su izrazili želju da se drže što dalje od svijeta showbizza i estrade. Ono što je posebno zanimljivo što je izuzetno teško pronaći njihove fotografije na društvenim mrežama i na internetu, što u godini u kojoj mi živimo, zvuči kao nemoguća misija jer svi stalno dijelimo slike iz privatnog života, ali Draganina porodica je jedna od rijetkih koje se razlikuju po tome.

Kako god, kada je Marko u pitanju, nekoliko njegovih fotografija zaista kruži društvenim mrežama, a svi koji su imali priliku da vide kako je to Marko koji je ove godine proslavio svoje punoljetstvo u porodičnom dvorcu, izgledao prije, slažu se da liči na svoju majku i da će biti mladić zbog kojeg će žene gubiti glavu.

Sasvim smo sigurni da je već osvojio srca brojnih djevojki, a da će još puno njih da padne na njegov šarm. Kako se vama čini sin Dragane Mirković, da li ga simpatišete ili pak ne? Pišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod našeg današnjeg članka i hvala što pratite sadržaje koje dijelimo sa vama.

Preporučeno
Loading..