Jedan od najmoćnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni je bez ikakve sumnje direktor televizije “Pink” Željko Mitrović, a za kojeg svi tvrde da je ujedno i najviše zaslužan za činjenicu da je rijaliti Zadruga postao jedan od najgledanijih u našem regionu, te da ga iz godine u godinu prati sve više i više ljude.

Kako god, kao i svaka druga javna ličnosti, i Željko se vremenom morao pomiriti s tim da on nema prava na privatnost baš kao svi ostali, te da je i njegova porodica zbog njega uvijek bila u centru medijske pozornosti. Kada je u pitanju njegova kćerka, Sandra Mitrović, svi se slažu oko toga da je ona izuzetno lijepa djevojka, koja stalno privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Ovih dana je tako Sandra posjetila modnu reviju “Američka moda u Srbiji”, koja se održala u bašti rezidencije američkog ambasadora Kajla Skota, a na kojoj su bile prisutne brojne ličnosti iz domaćeg javnog života. Sandra je kao i svaki put dosad privukla svojim stilom dosta pažnje, a kada se ušetala u haljini sjajnog dizajna i u baletankama, svi su se okrenuli za njom.

Zanimljivo je to što je Sandra ovom prilikom dokazala da dame kao što je ona mogu da blistaju i u ravnoj obući, te da visoke potpetice nisu nešto što se mora baš uvijek da podrazumijeva. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovom Sandrinom outfitu, pa podijelite sa nama i svoje stavove u komentarima ispod našeg današnjeg članka, kao i uvijek!

Preporučeno
Loading..