Kada su u pitanju poznata braća sa domaće muzičke scene, Saša i Dejan Matić, svi će se odmah složiti oko toga da se o njihovim vokalnim sposobnostima zaista nema šta puno raspravljati, te da je činjenica da njih dvojica mogu da se pohvale time da važe za možda čak i najuspješnije muške pjevače u našem regionu. Osim toga, oni su uspjeli i da se ostvare na privatnom planu, pa tako obojica imaju supruge i po dvoje djece.

Saša Matić se prije šesnaest godina oženio Anđelijom Matić, za koju je u više navrata rekao da je ona njegova najveća podrška, ali i najveći oslonac u životu. Njih dvoje su ponosni roditelji dvije kćerke, Aleksandre i Tare, koje se ne eksponiraju pretjerano u javnosti, te koje se trude da se zadrže što dalje od medija i kamera, jer ne užviaju baš u svemu što taj život nudi i što traži.

Kada je Dejan upitao, on je tek prije šest godina stupio u brak sa Jelenom Matić, a na njihovoj svadbi je bio veliki broj poznatih lica sa domaće showbizz scene. U decembru iste godine su dobili i sina, kojem su dali ime Zoran, a nakon tri godine je Jelena rodila još jednog sina, kojem su dali ime Konstantin.

Sve u svemu, i vi ćete se sigurno složiti s nama da su uspjeli da naprave veliku porodicu koja danas uživa u tome koliko su bliski i da svi oni vode lagodan život nakon godina rada i truda koje su uložili u svoje karijere.

Preporučeno
Loading..