Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo bavimo sa proročanstvima, koja su opet postala aktuelna, kako se zakuvava cela situacija u rusko-ukrajinskom konfliktu. Verujemo da i sami znate, da je do samo pre par dana bilo jako malo vesti iz Rusije, povodom akcija u Ukrajini, a onda je pre 3 dana Putin, predseenik Rusije doneo i odluku o mobilizaciji 300.000 vojno aktivnih rusa.

Naime, isti dan je Moskovski aerodrom ztrapan sa kupovinom karata, a primetno je bilo da je većina putnika bilo muškarci. Odmah sledeće jutro, Vladimir Putin je zabranio izlaz iz zemlje, vojno sposobnim muškarcima. Po svemu sudeći opn namerava ratovati protiv celog Zapada, aa ne samo Ukraijime. Mi danas kao što i sami možete da vidite po naslovu, govoriimo o Sarovski Čudotvorcu, koji je imao jako veliki talenat za proročanstva. Sva njegova proročanstva su sabrana u delu Mitropolita Serafima.

U njegovom proročanstvu se navodi, da ono što će se desiti u Rusiji, je ogromna stvar, a mogla bi čak da dovede i do kraja sveta. “Doći će vreme kada će Rusija biti raskomadana. Prvo će je podeliti, a onda će početi da raznose njeno bogatstvo. Zapad će na svaki način pokušavati da potpomogne uništenje Rusije i predaju njenog istočnog dela Kini. Daleki Istok će pasti u ruke Japancima.” Ono što je najzanimljivije u njegovom proročanstvu je to, da će Kina da osvoji Sibir, ženiće ruskinje, a onda će Zapad da stane na stranu Rusije?!

“Mnoge zemlje će krenuti na Rusiju, ali će ona preživeti kroz veliki gubitak njenih teritorija. Taj rat, prorečen Svetim Pismo, doneće jedinstvo čovečanstva. Ljudi će shvatiti da će biti nemoguće da se nastavi, jer će drugačije poginuti svaka živa tvar. Izabraće jednu vladu – ona će biti uvod za vladavinu Antihrista. Tada će progoni Hrišćana početi…”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno