Mi se u nastavku našeg današnjeg člaanka maalo fokusiramo na teme koje su povezane sa globalnim proročanstvima, kojih u ovom periodu ima na svakom ćošku. Krenuvši od proroka koji su predvideli sm*t Kraljice Elizabete II, pa do toga da su znali daa će početi rat Rusije i Ukrajine, aali i eventualnom III Svetskom ratu, koji bi mogao da dovede i do smaka sveta.

Sada je na interentu itekako popularno jedno predviđanje, od popularnog ruskog blogera, koji je predvideo smak sveta za 24 septembar ove godine, odnosno u subotu. Naime, sve je krenulo od obraćanja nemačkog polslanika iz Bundestagaa, Fridrih Merkaa koji je najavio da ćemo se svi jako dobro sećati 24 septembra 2022 godine, i da će nam definitino biti žao za onim što nismo uradili do toga dana.

U nekoliko montiranih snimaka, vide se razno razni detalji, koji ukazuuju baš na 24 septembar kao ključni datum za kompletno čovečanstvo. Mnogi zakođer veruju da će solarna oluja baš da se desi na taaj datum, koja bi dovelaa do kompletnog svetskoga kolapsa. Međutim, stručnjaci i razni anaalitičari navode da je nemoguće da se nešto takvo desi, i da nema potrebe da se narod plaši eventualnog i spornoga datuma.

Uprkos svemu, internet korisnici još uvek su ubeđeni da je sve i više nego realna opcija. Sm*t Kraljice Elizabete II, kao i iznenadnaa mobilizacija u Rusiji, navodi sve da je moguć i veliki svetski sukob, koji bi svakaako mogao da doprinese i konačnom krahu u celome svetu. Svakako ostaje nam da vidimo, pred nama je, vi nam pišite vaša mišljenja?

Preporučeno