Verujemo kako ste do sada apsolutno svi navikli, da se Jelena Karleuša, uvek mora oglasiti kada je u pitanju neka aktuelna situacija. Naime, i ona se oglasila povodom pogibije Nemanje Vukotića, koji je svoju karijeru počeo baš pod njenom dirgentskom palicom, a imao je samo 23 godine života. Naime, on je pre 4 dana stradao u mestu Dobonovci, kada je imao saobraćajnu nesreću. 

Naime, sve se desilo na auto putu Beograd Niš, kada je sleteo sa auto puta, izašao je sasvim normalno iz auta, te je pokušao preći preko magistrale, a tada je na žalost na njega naleteo putnički autobus, i za njega više nije bilo spasa. Mnogi sumnjaju da je bio pijan, jer je nemoguće da vas udari autobus, koji se vidi sa jako velike daljine. Jelena Karleuša se odmah oglasila putem svog Instagram naloga, jer mu je bila mentor, te je bila i više nego vezana za njega. 

“Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u “Zvezdama Granda”. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal. Verovala sam u njega. Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo menja oblik i ide dalje” – napisala je JK u objavi na Instagramu.

Prema poslednjim informacija, koje je za srpske medije dao njegov najbolji prijatelj, nemanja je tu noć krenuo po kaparu u Beograd za jednu svadbu, koju na žalost nikada nije niti dočekao. 

Preporučeno