Cela estrada u Hrvatskoj uzdrmana nakon što se saznlo da je popularni pevač Petar Grašo, nakon što je raskinuo svoju vezu sa pevačicom Danijelom Martinović, sa kojom je bio zajedno 24 godine, ušao u vezu sa 15 godina mlađom pevačicom, Hanom Huljić, koja je inače ćerkla dvoje možda i najmoćnijih ljudi na hrvatskoj estradi, Tončija i Vjekoslave Huljić. Ipak, čini se da se Danijela, nakon raskida sa Grašom vraća neustrašivija nego ikad pre.

Iako su svi očekivali da će i ina reći nešto o novoj vezi njenog bivšeg dragogo koja je frapirala mnoge, Danijela se ipak nije javno oglasila u vezi svega toga, ali je na društvenim mrežaam otkrila šta radi nakon što je kao bomba odjenknula vest da joj je bivši partner ponovno zaljubljen. Petar je sa Hanom još pre pet godina surađivaona pesmi “Srce za vodiča” te je ona bila prateći vokal u mnogim njegovim pesmama i na mnogim njegovim nastupima, pa se sumnja da je njihova veza bila krenula i mnogo pre samog raskida između Danijele i Petra.

Nakon dužeg vremena se Danijela oglasila na društvenim mrežaam, pa je pokazala svima kako se upustila u neke nove, sportske avantzure, i to viseći sa žičare ispod koje je ogromna provalija, takovzane zipline. Poznato je da mnogo ljubitelja ove ekstrek,ne aktivnosti na svetu, poa se tkao i popularna pevačica okušala u svemu tome. Ipak, citat koji je napisala uz adekvatnu sliku je za mnoge intrgantan, pa se svi sa pravom pitajuz kome su u stvari sve te reči upućene: ” Zaboravi sigurnost. Živi gde se bojiš živeti” – napisala je bivša partnerka Petra Graša.

Preporučeno