Davne 2006. godine o venačnju pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića nema ko nije pričao. Ali, danas je punih 15 godina kako je prošlo od tog brkaa, njihova je priča i dalje jako zanimljiva u javnosti, a svaki korak njihove ćerke Hane prati se u stopu.

Natašin prvi brak je završio sa razvodom, pevačica je ostala u dobrim odnosima sa Danilom. Također, ona je bila uz njega i tokom oporavka posle užasne nesreće, a onda se ljubav ugasila i svako je kreno svojim putem. Šta se sve tu dešavalo manje više je poznato ali ko je bio kuma novosadskoj lepotici na venčanju malo ko zna. Nataša za svoje prvo venčanje nije željela popmu, biti slavlje a iako je imala svega 25 godina, odlčila je da za svoju veliku ljubac venča u stanu. Ona je tom prilikom odlučila da joj kuma bude popularna voditeljka Nataša Ilić.

Pevačica je nju izabrala kao kumu je r su dugo niz godina bile dobre drugarice, i obje su iz Novog Sada. Također, delile su međusobno lepe i one manje lepe trneutke, čak i kada se u godinama koje slede posle venčanja, voditlejka mnogo razbolila.

Kako smo saznali, Ilićeva je 2010. godine obolela od tu mora pljuvačnih žlezda, nakon čega se povukla iz medija. Ali, na svu sreću kuma Nataše Bekvalac iz svega je izašla kao pobednik, tu mor je uspešno odstranjen i ona se vratila svom poslu, lepša i jača nego ikada do sada. Š ta vi mislite o pevačici Nataši Bekvalac? Pišite nam u kome ntar mišljenja.

Preporučeno