Svi smo se mi poprilično preplašili pre tri godine, kada je krenula pandemija korona virsa, i kada se odjednom svi mi morali zatvoriti u kuć, kako ćemo uopšte da preživimo? Tada su u biti najbolje prolazili oni koji su imali neku vikendicu ili kuću na selu, koju su retko obilazili, a onda je Nada Topčagić, pokazaala kako se jako lepo imati neki bek ap, poput nje, koja od davnih dana imaa kuću na Tari. Ona je bukvalno u iduća tri meseca pobegla iz Beograda, natrpala je zamrzivač sa namirnicama i za nju nije bilo straha. Povedene njenim aktom, mnoge poznate osobe iz sveta estrade su krenule da rade slične stvari, a Seka Aleksić je tada sve iznenadila kada je na svom instagram profilu objavila slike kak opravi domaći ajvar.

Međutim, seka je još pre pandemije korona virusa izgradila svoje pravo malo carstvo u Novoj Pazovi, gde je našla apsolutno svoj mir i gde je uživala sa veljkom i sa svoje dece. Od pre se još znalo da je Seka Aleksić itekako matrijarhalno odgojena žena i da je pravi vernik i domaćica. Da se ne stidi sela to je pokazala jako puno puta, a sada je otišla korak dalje, kada je pokazala svoju najnoviju investiciju. Naime, Seka je uslikala i svoj kokošinjac, te je krenula u proizvodnju organskih jaja, što je jaako zdravo za njenu decu.

Također je i Veljko sportista, pa će sada da povežu ugodno sa korisnim. Sve u svemu, reakcije sa Instagrama su više nego pozitivne na Sekin novi priojekt.

Preporučeno