Poznata Hrvatska pevačica Severina Vučković nakon razvoda je postala izuzetno razuzdana kada u pitanju muškarci, pa je tako nekoliko puta objavila privatne trenutke sa raznim moćnicima i nekim opasnim frajerima, a sada je uradila nešto što potvrđuje neku jaču vezu sa Filipom Miletićem.

Pevačica je već nekoliko puta uhvaćea u njegovom društvu, koji joj je napravio nekoliko hitova u karijeri i to je sve. ALi, kako su mediji saznali, između SEverine i Filipa izgleda da nisu samo prijateljski odnosi u pitanju. Ono što je poznato jeste da je Filip muzički producent, koji je napravio nekolicinu hitova na estradi, a sada je sve češće u javnosti sa Severinom i to na događajima koji su propraćeni sa slikama i snimcima.

Tako se Severina pojavila na nekoj promociji, a Filip je celo vreme se pribijao uz nju, što je svima izazvalo sumnju da se među njima nešto dešava. Da podsetimo, Severina ima svoj PR tim koji je zadužen za njena pojavljivanja u medijima, izjavama i svim dešavanjima, ali poteže se pitanje, zbog čega ona svuda sa sobom vodi upravo njega.

Također, su se u jednom trenutku i provodili zajedno na plaži, a tom prilikom su napravili vrelu fotografiju, kojom su izazvali polemiku javnosti šta se među njim dvoma dešava. Pre samo nekoliko nedelja Igor Kojić konačno se oslobodio trnja koje je imao tokom braka sa pevačicom Severinom. Njih dvoje potvrdili su da su se razveli zvanično, a nakon toga mlađani Kojić odmah je otišao u kafanu kako bi nazdravio sa prijateljima oslobođenje od pevačice.

Preporučeno