Već nekoliko sedmica poznati film “Toma” je glavna vest svih medija, a sada se na internetu pojavila piratska vrzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama. Neki su gledali film i po nekoliko puta, sin autorke Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, na svom Tviter nalogu isproivao je Tomu Zdravkovića i druge pevače da su udbaši.

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a odlučio je da javno iskritikuje činjenicu da je snimljen film o Tomi. “Da sam toliko očajna da skidam torent “Toma” već bih bila hospitalizovana. Kao i bilo koji domaći film da skidam, bože me sačuvaj, zabole me. Kada bude na televiziji, dobro došao. U bioskop ne idem, korona je”, ovako je glasila je objava na jednom Tviter nalogu, a Laća je brže bolje to prokomentarisao i izneo svoje mišljenje.

“Ne gledam filmove o lošm udbašim, osrednjim pevačima s mrtvačkim pesmama, ha ha”, napisao je Laća. Menadžer Bane Obradović, zaštitnik lika i dela Tome Zdravkovića, odmah je reagovao na ovu objavu i za portal Objektiv kratko objasnio šta misli o Laći. “Nemam pravi komentar za nešto ovako napisano. Imam savet za sve ljude ovog sveta – čim primete na sebi neku promenu, da se obrate lekaru”, rekao je Obradović.

Preporučeno