Moka Slavnić, jedan od najpoznatijih srpskih i regionalnih košarkaša nije mogao ni da bude svestan, kakvog je sina napravio. Zvezdan Slavnić je postao glavni hit u Zadruzi, i može se reći prema izjavama samih korisnika društvenih mreža, da je postao samo malo blaža verzija Kristijana golubovića. Naime, svi smo videli njegov se*s sa Anđelom, kada ju je pljuvao i davio, a svoj teror je nastavio i sa Aleks.

naime, u petak navečer joj se uvukao u izolaciju, i na siu ju je pokušao da poljubi. Jedvva se odbranila od njega, a sada mu Aleks preti da će se iseći ako ne bude sa njim, ili će da izađe iz Šimanovaca. Da stvar bude još gora, jučer se sukobio i sa marijom Kulić, te joj je u lice sasuo nekoliko argumenata, a najgori je bio onaj, da je u rijaliti ušla da bi bila sa Miljaninim bebicom.

“Ne znam zašto si me zajahala zbog stvari za koje znaš da me izbacuju iz takta – rekao je Zvezdan. – Ti ne možeš da podneseš kritiku – kazala je Marija.- Svi me dovode do ludila, zar moraš i ti? – upitao je Zvezdan.- Ti si tri meseca bio ovde, mislila sam da si drugačiji od Kristijana, ti si pokazao da si isti kao on – kazala je Marija.- Aman, ja te nisam dirao. Zar misliš da ja nemam ništa loše da kažem za tvoju porodicu? Imam, ali ne želim – rekao je Zvezdan.

Bilo je očito da se marija malo pogubila, i da po prvi puta ovo što priča Zvezdan, itekako ima smisla, i da je pogodio samu poentu cele priče. pogledajte i sami celi jučerašnji duel.

Preporučeno