Kako je krenula još jedna nova sezona, ovaj puuta po redu šesta, rijaliti programa Zadruuga, po svim viđenim parametrima u ovih prvih 10 dana, mogli bismo da vidimo puno više po pitanju nasilja nego u pretodnim sezonama. Naime, ako tome dodamo da unutra još uvek nije ušla najveća prznica od svih žena Miljana Kulić, iz opravdanih razloga, onda samomožemo da mislimo šta nam tek sledi.

Pre paar dana smo imali pravi fajt između Kristijana Goloubovića i Uroša Ćetkovića, doduše koji je išao samo u jednom pravcu, onda svi oni koji vole nasilje, definitivnno su došli na svoje, Kristijana ljudi jednostavno vole da gledaju, Podsećamo, Uroš je maltretirao Adama, a onda je Kristijan stao u njegovu zaštitu te ga paar puta momački išutirao.

Obezbeđenje je odmah reagovalo, a za sada još uvek nema sankcija na adresu Kristijana Golubovića. Evidentno je da su kazne malo sada blaže, jer smo krajem prošle sezone imali otvoreni se ks pred TV kamerama, i to bez cenzure, a sada za otvorenu tuču, također, veliki gazda se još uvek nije oglasio. Danas u prostoriji gde se skladište stvari, novi fajt.

Tako su Robert Mitrović i Boža Džoud iz čista mira krenuli da psuju jedan drugom maajku, a na početku je jako loše prošao i Boža koji je oboren i davljen. Kada ih je obezbeđenje razdvojilo, Bož je uzvratio udarcem nogom po telu, a onda su definitivno i razdvojeni. Sanja Grujuić je celo vreme bila tu prisutna, a na kraju je Boža nju okrivio da je dobio po piksli zbog nje, Pogledajte i sami kako je sve izggledalo danas u Šimanovcimaa. 

Preporučeno