Vjerujemo da ste do sada jako puno puta mogli pročitati, ovakvu ili neku sličnu priču. Jednostavno, vremena se mijenjaju, i sve ono što je nekada bilo nenormalno, danas postaje realnost i jako moguće. Vjerujemo da ste do sada mogli pročitati slučaj nastavnice, koja se spetljala sa učenikom koji je bio 8 razred. Ušli su u vezu, a kada su bili toliko osuđivani, preselili su se u Austriju, gdje danas žive, dobili su i ćerkicu, a on je sada 4 srednje škole. 

Ona se jednostavno ne osvrće na pisanja medija u Hrvatskoj, a sljedeća priča nam dolazi iz Amerike, koja je skoro identična kao ova o kojoj smo već pisali. Bivša profesorica u srednjoj školi uhićena je u Kaliforniji zbog navodnog se*sa sa 16-godišnjim dječakom, a vlasti kažu da “vjeruju da bi moglo biti još žrtava”. Profesorica matematike u srednjoj školi “Jukaipa” – Tracy Vanderhulst, 38, uhićena je u četvrtak kasno navečer zbog nezakonitog intimnog odnosa s maloljetnikom, priopćeno je iz ureda šerifa okruga San Bernardino.

amčevina je u ovom trenutku određena na 30.000 dolara. Nije odmah bilo jasno je li maloljetnik srednjoškolac, ali se na kraju ispostavilo da je baš tako. U sada izbrisanom tvitu, škola je rekla da Vanderhurst “nudi rigorozan nastavni plan i program matematike i duboku brigu za svoje učenike”, izvijestio je CBS Los Angeles. Vanderhulst je 2017. dobila nagradu “Učitelj godine”. Prema citatu iz News Mirrora, ona “utjelovljuje ono što odgajatelji žele biti – ljubazna i inovativna učiteljica u kakvu želimo da naša djeca odrastu; odgojiteljica za svoj dobar provod.” Vanderhulst se pridružila srednjoj školi Jukaipa 2013., stoji u objavi na Facebooku. 

Detektivi i sami istražitelji su objavili njezine slike dok nastavljaju istraživati ​​incident, a ono što je za sada sigurno jeste to, da je izgubila posao. Istražitelji i Jukaipa Kalimes Community Unified School District “surađivali su kako bi osigurali da se temeljita istraga ovog slučaja završi”, rekao je PR iz šerifovog ureda.

Preporučeno