U nastavnku današnjeg članka govorimo o Slađi Delibašić, koja se prije nekoliko mjeseci razvela od Gagia Đoganija. Toliko puno se o njoj čak i ne piše i jednostano je pomalo izašla iz estradnih okvira. Ona se samo posvetila nekim totalno drugim stvarima u životu, amuzici se vrati tek sa vremena na vrijeme.

Ponovno je sada odlučila da se medijski aktivira pa je gostovala kod popularne voditeljke Sanje Marinković u emisiji Ekskluziva. Ona je u nekih 30 minuta gostovanja pričala o svojim početcima, karijeri, nekim jako zanimljivim koncertima ali i o braku sa Gagijem Đoganijem. Tako je Slađa otkrila za srpske medije da je napkon zaljubljena i to već neko vrijeme, a još uvijek ne želi da ga eksponira u javnosti, jer im je itekako lijepo dok su zajedno. Također, dotakla se i Igora Matića, sa kojim je bila u emotivnoj vezi i to poslije Gagi Đoganija, a cijela je priča se mogla da završi i više nego tragično.

JEdnostavno u cijeli događaj je sudbina umiješala svoje prste, a samo je dragi bog mogao da spasi da ne izgubi svoj život. Sa igorom je raskinula jer nije više mogla da trpi njegovu ljubomoru, a nedugo je nakon toga ušla u vezi sa izvijesnim Vanjom.

Vanja je nju presreo na ulici i izvadio je pištolj na nju. Tu su večer oni bili skupa na večeri u jednom restoranu, a sa njima je bila i njena kćerka Silvija, koja je spasila cijelu prič. Mnogo je bio nervozan, pa je izvadio pištolj a kojim je mlatio gore dole lijevo desno. Tako je u jednom trenutku Silvija njena kćerka stala između njih i tada je stigla već policija, sve je dobro završilo.

Preporučeno