Ponovno donosimo jednu jako neobičnu priču, a koja je povezana sa plažama, na kojima se dešava sve i svašta. Također, svjedoci smo da na društvenim mrežama gdje je jako puno turista itekako nekulturno da iza sebe ostavite smeće ili da ga bacate gdje god da stignete, niko ne obraća pažnju na manju djecu, ali kada bolje pogledamo puno je nekulture na samim plažama.

Vjerujemo da se svi sjećate da je prije nekoliko dana se pojavila vijest sa jedne plaže u Crnoj Gori, tačnije u Dečiću, gdje je jedan mladi bračni par vodio ljubav na ležaljci, dok su oko njih na samo par metara bile žene koji su čitale knjige i niko apsolutno nije obraća pažnju na njih dvoje. Dok je konobar u jednom treutku, dok je nosio tacnu sa puno pića obratio pažnju pa pogledao u njih i tada mu je sve ispalo iz ruku od šoka.

Odmah su ljudi osuli paljbu na društvenim mrežama po vlastima u Dečiću, kao i samom obezbjeđenju kako je moguće da niko nije reagovao kada je ovo vidio. Mi danas ponovno pišemo o jednom događaju sa plaže koji je šokirao sve. Svi se sjećate da je 80 tih godina postojao termin “paradjz ” turisti a to se odnosilo na one koji su jeli na plaži ili koji su nosili hranu i piće na more.

Sada je na Facebook stranici objavljena slika neubičajenog prizora uz opis “za ovaj postupak bi Opštini valjalo platiti koncesiju”. Na ovoj slici se vidi kako su turisti ponijeli sto i klupe koji su postavili na plaži da ručaju. Dobili su veliki broj komentara koji su ih osudili ali i koji su podržali. Jedan od komentara je bio “mogli su i janje na ražnju da okrenu na sred plaže”.

Preporučeno