Već poslednjih nekoliko meseci se mnogo piše o mlađem sinu pevačice Lepe Brene, to jeste o Viktoru Živojinoviću i njegovoj zaručnici Sandri, a oni su već nekoliko godina skupa. Oni imaju jako burne periode u svojoj vezi od svađa do miranja i tako svaki mesec. Jedini je Viktor koji još uvek nije stao na ludi kamen, pa Bobu i Brenu pomalo hvata i panika povodom svega ovoga.

Tako je mnogima smetalo što ona nije iz velikog grada, jer je došla sa sela da studira u Beograddu gde je našla i posao, a radi kao šminkerka, a na taj način je i pronašla današnjeg verenika, a mnogi kažu da se radi o dobrom ulovu. Pre samo dva meseca se pojavila i informacijaa da su njih dvoje definitivno prekinuli, a da je svoje prste u njihov odnos upetljala i sama Lepa Brena, koja je od samog početka nije bila za njihovu vezu kao ni za venčanje.

Mladi par se nije nikako oglašavao povodom ove priče u medijima, a ovih dana je na društvenim mrežama Rialda Karahasanović objavila neke slike, koje pokazuju Sandru u jednom jako atraktivnom izdanju. Nekako se javnost sada i navikla da Breninu bivšu snajku uvek vidi doteranu, ali sada je možda i preterala sa ovim slikama, koje je vaše mišljenje o tome?

Preporučeno