Jedna od najpopularnijih voditeljki u regionu svakako je Jovana Jeremić. Popularna voditeljica slavu je stekla na Happy televiziji, gdje je zahvaljujući svojim izjavama i komentarima koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim bila uvek u centru medijske pažnje. Nakon deset godina provednih na ovoj televziji, Jovana je nedavno odlučila da istu napusti i pređe na Pink tv gdje su joj ponuđeni puno bolji uslovi.

Nedavno je voditeljka Jovana Jeremić nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerku. Otkako je objavila da je ponovno slobodna, ne prestaju spekulacije ko se udvara voditeljki i da li planira da uskoro uplovi u neku novu romansu. Tako je ona sada otkrila za srpske medije da je muvaju moćni muškarci: ” Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj je rekao: “Jovana Jeremić je simbol moći”. Ako si sa Jovanom Jeremić ti si moćan muškarac.

Muškaraci koji imaju para su sebe zadovoljili kroz novac, ali da bi se samopotvrdili kao muškarci, oni pored sebe moraju da imaju ne starletu, to se koristi kao wc papir i baci se za jednu noć, oni moraju da imaju inteligentnu, lepu, hladnokrvnu spolja, a vrelu iznutra ženu koja je ostvarena u svakom smislu. Muškarac će muškarcu oprostiti sve osim jednog, da ima bolju ženu od njega”, ispričala je Jovana.

Podsetimo, Jovana Jeremić je svoju karijeru započela vodeći Zadrugu na Happx TV, nakon čega je ubrzo prebačena na jutarnji program. Kada je Marić video kako se ona snalazi i kakav zlatnik poseduje, dao joj je potpunu slobodu u vođenju emisije, te je ona podigla emisju i gledanost na potpuno novi nivo.

Preporučeno