Do sada smo imali jako punno ovakvih ili sličnih vesti, a evidentno je d ljudi skoro više nikako nemaju srama. Nekada su se ljubavni parovi krili po budžacima, i parkinzima u automobilima, a sada ne čudi kada u centru Zemuna imamo ljubavni par koji otvoreno vodi ljubav pred očima prolaznika. na ve to, imamo i ljude koji ih snime, pa onda sve to pokažu i na društvenim mrežama. 

Ada Ciganlija je tek priča za sebe, gde skoro svaki dan imamo neku ovakvu ili sličnu situaciju. Čak su se sem strejt parova osilili i gej parovi, a u zadnjih 10 dana, iako je jako hladno na Beogradskoj plaži imali smo dva para muškaraca koji su otvoreno azmenjivali nežnosti. 

Međutim, da samo u Srbiji nije ovakva situacvija, pokazuje nam i sledeća situacija koja se desila u Rusiji, gde ovaj par propagira staru narodnu izreku, “Da se bolje vodi ti ljubav nego rat”. Stariji par iz Rusije snimljen je kako ima i**imne odnose na klupi jednog parka u Krasnodaru i to pored dečijeg igrališta, usred bela dana. Kako je policija izjavila u saopštenju za javnost, najgore od svega je to,. što ovaj stariji par živi baš u zgradi koja se nalzi tu u parku, pa su oni pred decom odlučili da konzumiraju ljubav.

Inače, već se traga z azaljubljenim starijim parom, a kada se privedu pred lice pravde, dobiće i zatvorsku, ali i novčanu kaznu. “Utvrdiće se identitet građana. Preti im administrativna odgovornost po članu o sitnom huliganstvu, koji predviđa kaznu lišenja slobode do 15 dana” – saopštila je pres-služba regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako navodi Telegram kanal koji je objavio snimak, veruje se da je ovaj par kao i 90% rusa u ovom hladnom mesecu je bio pod dejstvom alkoholnih para. CEli video možete da pogledate ovde

Preporučeno