Već nekoliko dana u Srbiji glavna vest jeste to što će Novak Đoković po prvi put ove sezone pojaviti na zemljom terenom, i naravno u “svom dvorištu” Monte Karlu. Vrlo dobro se zna da je njegova rezidendcija baš u ovom Francuskom gradu, gde živi poslednjih 15 godina sa suprugom Jjelenom i svoje dvoje dece. Osim toga, kupili su veliku vilu u Marbelji u Španiji, kao dva velika stana u Majamiju i Nju Jorku.

Njegov otac Srđan Đoković je uvek u medijima, i svojim ponekad, i više nego kontroverznim istupima u javnosti zna itekako da nervira ljude u celoj regiji. Također, za njih se na da su crnogorci poreklom, a sada je za jedan srpski portal pričao o relaicji Srbija – Crna Gora. ”To je ono što i mene zbunjuje i dan danas. I moji su, i otac i majka, iz srpskih plemena iz Crne Gore, i ja nikad neću promeniti mišljenje, mi smo isti, ličimo kao jaje jajetu, i mi smo definitivno isti tim, sa istim dresovima.

Oni koji su rođeni na teritoriji Crne Gore su Crnogorci, Srbi Crnogorci, kao što su oni koji su rođeni na teritoriji Šumadije, Šumadinci. Svi mi imamo isti temelj, znači srbi, i to definitivno niko ne može da izbriše I svi oni koji misle drugačije, sa njima nešto nije u redu. Ionako nas ima malo, da ne kažem nedovoljno, i uništeni smo ovom neslogom i tim razdvajanjem. jednostavno je taki, isti smo narod, ali ne bratski, jer to je isti narod, to bre izmišljaju, pričaju gluposti” rekao je Srđan Đoković.

Preporučeno