Mali oglasi su oduvijek bili jako korisna stvar, kada želite nešto da prodate ili kupite. Međutim, u kakvim jako neozbiljnim vremenima živmo, kada svako od nas može doći do interneta, onda bude i ponuda koje su jako čudne i koje nemaju veze sa mozgom. Naime, prodajete auto gume, a neko vam ne nudi novac, nego na primjer kosačicu uz zamjenu, uz neku nadoplatu?!

Vi živite u stanu, i stvarno vam ne treba kosačica, jer striktno tražite novac za te gume. Međutim, ponekad prodaja ili kupovina ide jako brzo kada naletite na pravu mušteriju. Međutim, imamo i ljude koji daju oglase i koji se ne šale, a neki od njih su toliko duhoviti da začas dođu i do društvenih mreža. Sada ostaje pitanje, da li se neki ljudi šale sa nekim ponudama, ili stvarno tako misle. 

Zato vam mi danas donosimo jedna jako zanimljivi oglas, koji je u zadnja 24 sata postao viralan na području Srbije. Također, društvene mreže koriste mnogi korisnici za reklamiranje svojih proizvoda, pa iskoriste priliku da objave nešto što imaju na prodaju i na taj način traže kupca. Jedan pojedinac objavio je na popularnoj stranici “Žabalj” da ima automobil na prodaju. Prvo ju je komentirao rekavši da je u iznimnom stanju, ali i da bi je mijenjao za domaću životinju. Za povoljnu cijenu bez mana, motor, mjenjač, ​​gume sve dobro, težinski prosjek za godine je izuzetan, dakle odličan. Auto ima registracijski broj 91-XNUMX, au istom je autu već 91-YARN. Moguća je zamjena za konja ili janje, napisao je na Facebooku da je cijena 400 eura. Budući da kupnja rabljenih automobila putem oglasa može biti značajna zamka, važno je sa sobom povesti stručnjaka ako ovu metodu želite koristiti za reklamiranje vozila na četiri kotača.

Sudeći po odgovorima, ovaj čovjek se očito ne šali kada tvrdi da bi ga mijenjao za konja, nakon čega je višestruko ponovio svoju izjavu, dajući do znanja da je to i namjeravao. Da li ste ikada vidjeli ovakav ili neki sličan oglas?

Preporučeno