Svima je poznato da je učesnica rijalitija Zzadruga, kao i majka Miljane Kulić, Marija Kulić već neko vreme ima veoma ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je vidno smršala. Pre nekog vremena je njoj dijagnosticiran r a k štitne žlezde, zbog čega je jedno vreme išla redovno na hemoterapije, a o tome je u nekoliko navrata govorila i sama Miljana Kulić, koja je bila jako zabrinuta za njeno zdravlje. Ona je spremna da sve učini kako bi njeni roditelji imali sve obezbeđeno.

Marija je već nekoliko dana u Turskoj, a tamo je otišla na neke terapije u najsavremeniju bolnicu koja se bavi upravo lečenjem ove bolesti. Ona je ttamo u nekoliko dana obavila poslednje pretrage, a nakon svega se obratila i svojiim pratiocima na društvenim mrežama, te im je svima poslala poruku. “”Pre svega hvala svima na divnim rečima podrške. Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom. Ja sam borac i drugačiji rezultat nije bio opcija! Hvala poliklinici, što su sve vreme bili uz mene, što su za jedan dan zakazali pregled na PET skeneru i organizovali celo putovanje…

Pregledala sam se u univerzitetskoj bolnici, koja je dio najveće zdravstvene grupacije u Turskoj. Imam samo reči hvale za bolnicu i osoblje, kako za doktore, tako i za prevodioce. Bolnica je opremljena najsavremenijim aparatima za onkologiju, rade vrhunski stručnjaci, školovani u Americi i što je najvažnije imaju 98% uspeha u lečenju, upravo zato sam se opredelila za ovu bolnicu”, ovako je napisala Marija. Njoj sa svih strana stiže podrška i želje za što bržim ozdravljenjem i oporavkom.

Preporučeno