Dva zdrvstvena problema ima hrvatska pevačica Jelena Rozga i ona se time bori već godinama. Sada je za medije prvi put otvoreno progovorila o svojim dijagnozama. Jelena Rozga je ranije u hrvatsku Gloriju otkrila da ima problem sa srcem i sa štitnom žlezdom. “Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim”, rekla je pevačica.

Inače, pevačica je mala epizodu pre tri godine, a kaže kako je nekoliko dana pre nego što je potražila pomoć lekara osećala da nešto nije u redu, prenosi mediji. “Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti”, rekla je Jelena. Ona osim problema sa srcem ima i probleme sa štitnom žlezdom, koje je otkrila 2006. godine.

Kako je rekla bila je mnogo umorna, stalno je osećala umor i gubila je na težini. Otišla je kod lekara i dobila je dijagnozu. Ubrzo je počela da pije lekove, a nekad je teško tako živeti, nekad je lakše, ispričala je i zatim je dodala da se uz pomoć teraptija koje je dobila i disciplii sada oseća odlično. “I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom”, ispričala je pevačica Jelena Rozga. Koje je vaše mišljenje o pevačici Jeleni Rozgi? Pišite nam u komentar.

Preporučeno