Mi se u nastavku našegaa današnjega članka bavimo sa jednim bračnim parom sa estrade, o kojem se baš toliko puno i ne piše u domaćim medijima. Žarko jokanović i Milica Milša su započeli svoju ljubavnu vezu na jedan pomalo i neobičan način, koji se ne dešava baš svaki dan. Njihova ljubav počela je pre skoro tri decenije, a scenarista se na prvi pogled zaljubio u glumicu, i to čim ju je video.

Milica Milša je od prvog svoh kadra kojeg je imala u TV serijama i filmovima, već pokazala da će biti glumica i po, i da se na nju može računati baš u svim mogućim projektima. Uloga manekenke Lare u seriji “Srećni ljudi” je definitivno nešto što je stavilo potpis i pečat na celu njenu glumačku karijeru.

Milica je već imala sina iz prvog braka koji se zove Antonio, i jedino to je moglo da stane na put ljubavi između ove dve osobe, ali se na njihovu sreću to zapraavo nikada nije niti desilo. Glumica nikada nije željela otkrivati previše detalja o bivšem suprugu, a sve detalje razvoda čuvala je striktno samo za sebe.

“Ja sam pristala da se udam za Žarka, a nismo se ni poljubili. Vidite koliko sam ja u stvari bila pametna da pristanem. Ja kažem: „Bože, bila sam u životu samo pametna da kažem ‘da’ pravom čoveku” – kazala je Milica jednom prilikom za Story.rs. Antonije njega danas zove pravim imenom, i smatra ga za oca, jer su do sada izgradili i više nego korektan međusobni odnos.

Preporučeno