U nastavku našeg današnjega članka malo pričamo o domaćim glumcima, ali o onima o kojima se baš toliko ne piše u domaćim medijima, a koji su ipak ostavili jako duboki trag na domaćoj sceni. Naime, kći Radmile Živković, glumica Bojana Bambić, zabrinula je javnost nakon što je jutros objavila uznemirujuće komentare na Instagramu. “Nadam se da svi oni koji rade u hitnoj (ne)zbrinjavanju pomažu njima i njihovim obiteljima kada pomažu drugima. Ne pitajte me što se dogodilo, nemam energije objašnjavati”, napisala je Bojana na popularnoj društvenoj mreži.

Očekivano, javnost se odmah zabrinula za zdravlje njezine majke, pošto je žena već u dobranim godinama, a nedavno se žalila i na svoj zdravstveni bilten, koji nije nimalo dobar. Slavna glumica, koja je u siječnju proslavila 70. rođendan, posljednji je put u javnosti viđena na Dan državnosti, kada joj je predsjednik Vučić uručio Orden sreće. Dobitnica druge nagrade za posebna zasluga na javnim i kulturnim manifestacijama, posebno u oblasti glume, rekla je Tanjugu da je veoma ponosna na sebe i sve što je postigla.

Cijela njena karijera je bila poprilično teška, i za svaku svoju briljantnu ulogu morala je da radi jako puno, i jednostavno sve je jednom moralo da dođe na naplatu. “Iako sam javna osoba, živim skromno, dajem sve od sebe u karijeru i shvaćam je maksimalno ozbiljno. – Tako sam sretna, nisam znala koliko je ovo priznanje važno” – rekla je poznata glumica koju dugo nismo vidjeli u javnosti. Nije mala stvar, da za vaš cjelokupni životni opus, dobijete priznanje, i to lično od predsjednika jedne države, kao što je bio slučaj sa njom i Aleksandrom Vučićem. 

Preporučeno