Posljednje dvije godine mediji su bili opterećeni bolom Danijele Martinović nakon razlaza s Petrom Grašom, a vjerujemo da ste i sami do sada bili upoznati sa cijelom njenom emotivnom situacijom, o kojoj je pričala skoro cijela regija. Nakon što se doznalo da je Grašo oženio Hanu Huljić, mnogi su se zapitali kako Martinović podnosi tu vijest, s obzirom na njezinu dosadašnju suzdržanost po tom pitanju. Martinović, poznata estradna zvijezda čija je diskografija načičkana hitovima, isprva se suzdržala od iznošenja mišljenja o tome, osim nekoliko izjava o majčinstvu koje su se pojavile u medijima.

Razmjere njezine tuge zbog prekida i nove veze bivšeg partnera otkrilo je na kraju njezino javno ponašanje. Iako je Grašo djelovao zadovoljno i sretno, vjerojatno je to bila samo fasada jer je Martinovićeva bol morala biti golema, a kako drugačije da se ponaša nakon 23 godine veze, i kada je nakon svega toga bila ostavljena? Ipak, osjećala je potrebnim svoje emocije sakriti od očiju javnosti. Vijest o skorom vjenčanju njezina bivšeg ljubavnika s mlađom obiteljskom prijateljicom, koja je također čekala dijete, sigurno je bila poražavajuća za pop zvijezdu koja je s njim provela više od dva desetljeća. Ovaj joj je događaj bio posebno težak jer nije doživjela mnogo sličnih neuspjeha u osobnom ili profesionalnom životu.

Međutim, i ona je odnedavno emotivno zauzeta, tako da su rane najvjerojatnije i zacijelile do sada. Mučila se kako se nositi s ovom informacijom. Jedna od značajnih prekretnica u njezinoj karijeri dogodila se odlaskom iz grupe Magazin. Unatoč tome što je bila voljena kao dio benda, postojala je sumnja hoće li biti jednako uspješna kao solo izvođač. Danijela je nepotrebno sumnjala u sebe, pa čak i odbila prijateljičin prijedlog da se predstavi kao “Danijela – Ex Magazin”. No, na kraju je svaki vikend punila koncertne dvorane sa svojim imenom i prezimenom na reklamama za svoje nastupe.

Danijela se osvrće na svoju prošlost i prisjeća se obližnjeg diskokluba Šiška u kojem je svojedobno imala rekordnih nula prodanih karata. Unatoč početnom razočaranju, ona čuva uspomenu kao podsjetnik na to koliko život može biti čudan i nepredvidiv. Nedugo nakon ovog iskustva objavila je nekoliko uspješnih singlova među kojima su “Zovem te”, “Dobro mi je, dobro mi ide u životu”, “Što sam ja, šta si ti”, “Nemoj neka mi svane”. Od tada Danijelina karijera nastavlja cvjetati, a čini se da je emocionalno ozdravila dok je uživala u društvu novog partnera.

Preporučeno