Zorica Brunclik je bez imalo sumnje jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu, a može se pohvaliti time da je izgradila karijeru o kojoj većina njenih kolega može samo da sanja. Kako god, samim tim što je odavno uspješna javna ličnost, to znači da se dosta toga zna i o njenom privatnom životu. Njena porodica je uvijek bila pod reflektorima medijske pažnje, ali je ipak Zorica godinama naučila kako da se nosi s istom.

Već dugo je pjevačica u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, ali što se tiče njenih prijašnjih veza i brakova, svi znaju da ona ima i vanbračnu kćerku koja se zove Marija, a koja je inače kćerka nekadašnjeg fudbalera, Ahmeda Ćelovića iz Priboja. Njihova ljubav se dešavala davne 1977. godine, u periodu kada je Ahmed igrao za lokalni klub „priboj“, a zatim i za „Rijeku.“

Zorica je svojevremeno otkrila da je ona željela i da se uda za Ahmeda, ali da on nije želio ni da čuje za tu ideju. Sve njene pjesme iz tog perioda su bez imalo dvojbe bile posvećene upravo Ahmedu, te je odlučila i da rodi njegovo dijete, pa nikad nije ni krila ko je Marijin otac.

Ono što je zanimljivo jeste što kruži anegdota da je Marija nakon što je upisala Medicinu u Beogradu igrom slučaja sjela pored dečka iz Priboja, za kojeg je kasnije saznala da je sin od njenog amidže. Kroz priču je kasnije saznala i za očevu porodicu koja i dan danas živi u tom mjestu, u Priboju.

Preporučeno
Loading..