Veljko i Bogdana Ražnatović su već tri godine u braku, a u istom su kao što i sami znate dobili i sina Željka, koji je nedavno ušao u drugu godinu života. Kada je pre 2 godine krenula pandemija korona virusa, oni su se preselili u Titel, gde su podsećamo, dobili kućču na poklon od Bogdaninih roditelja.

Tu je Veljku ionako puno bolje, od beograda gde je jako velikaa gužva, i gde mu novinari nikako ne daju ni mira. Ako tome dodamo da je Veljku zbog bokserske karijere itekako puno više odgovara život u puno skromnijem Titelu, gde ga skoro niko i ne poznaje, a novinari su misaona imenica. Verujemo da svi znate da se danas udala i to u crkvi njena sestra, a slavlje je u nedelju trajalo skoro celi dan.

Veljko je celo vreme bio i najveseliji na samom venčanju, a trubači su celo vreme dizali ionako zagrejanu atmosferu. Naime, ako niste upoznati, Bojana Rodić i Mirko Šijan venčali su se u Crkvi u Surčinu gde je Mirko kršten kao beba, a kasno posle podne kršten je i njegov sin koji je napunio sada već godinu dana. Međutim, pre nego što je krenulo samo slavlje, Ražnatovići su imali i manju saaobraćajnu nesreću. Naime, ne znamo da li ste upoznati, ali je Bogdan svoj X5, zamenio sa novim Audijem, kojeg sada vozi, a na putu do crkve, on je izgubio kontrolu nad autom, te su sleteli u jarak. Kako svedoci navode, saobraćajka se desila, kada je veljko prestizao, te je u brzini da ne bi uleteo u makazice sleteo u jarak.

Preporučeno