Milan Topalović Topalko je jedan od brojnih pjevača koji se može zahvaliti popularnom takmičenju „Zvezde Granda“ za šansu da se proba probiti na domaćoj muzičkoj sceni, a činjenica je da je Topalko uspio da osvoji publiku svojim glasom, te da zaista nema sumnje u to da je on izuzetno talentovan pjevač. Kao i svaki drugi pjevač sa domaće estrade, i on se vremenom morao pomiriti s tim da je velika pozornost usmjerena i prema njegovom privatnom životu, kao i prema njegovoj porodici.

Njegova kćerka, Helena Topalović je također uvijek uspjevala da privuče veliku pažnju publike u regionu. Ipak, kada je ona u pitanju, mnogi je često kritikuju da je pretjerala kada su u pitanju estetske korekcije, a koje su sve popularnije u našem regionu, sve otkako je plastična hirurgija prestala da bude taboo tema, o kojoj se danas svakodnevno i normalno priča, te sve više javnih ličnosti priznaje da su imali neku korekciju na svom tijelu.

Ipak, kada je Helena u pitanju, mnogi joj često zamjeraju što se zna zaigrati u fotošopu, kao i činjenicu da rijetko skida šminku sa lica. Ona je sada odlučila da im svima zapuši usta sa jednim šminkom gdje je pokazala kako se opušta i to sa licem bez imalo šminke.

U nastavku vam donosimo video prilog tog snimka koji je Helena objavila, a rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovom „materijalu“. Pišite nam svoje komentare i svoja mišljenja ispod našeg članka!

 

Preporučeno
Loading..